Sunday, December 13, 2009

viimased päevad....

.... on sadanud. Just just, sadanud. Selle erinevusega, et kui Eestis sajab pikalt ja tibutades, siis siin tuleb aastas mõned korrad, aga siis ka lajatab täeiga. Ma pole varem näinud päev otsa kestvat padusadu. Seetõttu jäi ka näiteks laupäevane tööpäev ära.

Janek läks ka ära koju, sest Janekil ootab naine kodus. Ma oleks ka läinud kui mul oleks naine kodus ootamas. Oleme jäänud siia ainult viiekesi. Alustasime 9kesi. Vaikselt on siis see number väiksemaks tiksunud. Siinkohal tervitaks Janekut ja sooviks kasti õlut! Kui keegi Janekut ei tea, siis Janek on selline:valge vanni taustal.
Viisime hommikul Janeki lennujaama ära. Kahjuks varjutas Janeki lahkumist üks suurem sündmus. Nimelt nägime me oma eneste silmadega pesuehtsat staari. Just just. Nii nii, mõtleb kallis lugeja, keda nad küll näha seal võisid. Oli see ehk britni spears või ehk härra kubernaator isiklikult või äkki üllar järberg, kes kalifornia tuurilt kodumaale naaseb. Tegelikult nägime natuke väiksema kaliibriga staari, nimelt Olivia Wilde't. Enne kui kallis lugeja hämmingus seda nime guugeldama kukub, annan vihje. House MD, number thirteen. Just just, seesama staar, keda teatakse pigem tegelasnime kui päris nime järgi. Juttu natuke siit. Pealegi tuli välja, et ta juba kuus aastat abielus. Vat siis. Olles staari ära näinud, suundusime randa. Nimelt Venice Beachile. See selline teistmoodi inimeste koht. Mulle väga meeldis. Kohe kuidagi kodune... Leidsin ühe liigikaaslase, kes ei olnud kade muga pildile tulema. Voila, Teder ja Pelikan





Suurest fotosessioonist väsinuna, keerati mulle selg. Lubage tähelepanu juhtida pildil olevate isendite kuklapiirkonnale. Teravam silm tabab sarnasuse.


Mõned pildid ka rannast endast.




Müüdi suurel hulgal igasugusi tsärke. Mõni oli päris taibukas.


Järgnev särk läheb pühendusega Marek Krabile.



Siis käisime veel kalifornia teaduspargis, mis oli ka tore.

Infrapunased inimesed.


Mina ja bigass lennuk. 2 MACHi läheb välja ja seda tegi juba aastal 63.



Jälle lenksus, kuid seekord asendab kaarti mobiilne seade :)


1 comment:

Anonymous said...

vaja kontrollida:)