Saturday, August 01, 2009

esimene incentive käes

Tere,

kolmapäeval lõppes meie esimene kamba incentive ehk siis pmst esimene müügivõistlus. Kolme nädalaga pidime kamba peale müüma 227 lepingut. Esialgu tundus kole, kuid kui hoo sisse saime läks libedalt. Kuni viimaste päevadeni, kus oli vaja müüa ca 20 lepingut, kuid kahe eelviimase päevaga müüsime ainult 9. Seega jäi viimaseks päevaks müüa 11. Tundub tühine number kaheksa inimese peale, kuid kui pooleks päevaks oli müüdud kaks lepingut, oli asi natuke nutune juba. Siis võttis ugri hõim ennast kokku ja müüs kahe ja poole tunniga 15 lepingut. Päris võimas. Sellega oli auhind võidetud. Auhinnaks oli reis siia. Väga vinge koht. Iga tivoli jms on õrn tuulehoog selle kõrval, mis seal kogeda sai. Kuna minu peakolu väga igast tiirutamist ei kannata, siis ma valisin paar asja välja, millel käisin. Kõige tigedamate peale targu ei roninud. Nendest tigadatest atraktsioonidest veel nii palju, et mees meie seltskonnast, kes pole varem hirmu tundnud, hakkas väikese tüdruku kombel kiljuma ja surmahirmu tundma kui Tatsu nimelise asjandusega sõitis. Videot sellest atraktsioonist saab näha siit. Goliath oli ka päris tige. Video siin. Ma käisin selle ja selle peal. Väga tore päev oli igatahes. Panen ka paar enda tehtud klõpsu, mis orksi ka üles said.






4 comments:

Anonymous said...

Tahan kaaaaa sellist Tweetiiiiit nagu sul viimasel pildil!!!

Rellu

Tea said...

Väga vinge elamus ilmselt :)

Carry said...

Tegelikult saavad kõik aru, et need tigedate mägede fotod on sul siia niisama üles pandud ja sel ajal, kui teised nende peal lõbutsesid, sõbrustasid sina suurte karvaste mänguloomadega =P

Carry said...

Kuule ja need mäed on ju jumalast köki-möki, maisaaru, mis sa hüppad siin =) Mu vanaema käiks seal ka jumala suvalt ära.