Sunday, August 09, 2009

Apppiii....

Pannes oma järjekordsele lookesele nii intrigeeriva pealkirja, ei taotle ma kaakodanike hirmutamist vaid veidike kaastunnet. Nimelt eelmisest nädalast saadud pruun nahavärv otsustas mu kerelt koos ülemise nahakihiga lahkuda. Nii kurb, nii kurb.

Tegin eile spagette lihapallidega. Maitsva toidu tegemine siin riigis on üsna lihtne. Eelmainit roa valmistamiseks kulub kolm kotti. Üks kott spagettidega, kott punase kastmega ja kott lihapallidega. Võttes appi terakese talupoja mõistust ja vanad eestlaste vahvust, õnnestus mul kokku sobitada üsna maitsev substants.

Nüüd siis asisemate asjade juurde. Kuna ühel tibul oli reedel sünna, siis oli seda vaja ju ka tähistada. Kõige pealt alustan kutsetest sünnipäevale, mis olid maitsekad ja taktitundelised.. Noooot. Pärast seda kui ma eelimne nädal ennast rannas ära põletasin lippasin kodus ringi särgita, kuna valus oli särki selga panna. Selle intsidendi tõttu leidsin enda kutselt riietuse koha pealt märke "kohustuslik". Lätlase, kes kuulub Läti bobikelgu olümpiameeskonda, kutses oli riietuse koha peal märge "omal soovil". Peaks vist ise hakkama trenni tegema... Igatahes võtsin "one for the team" ja hakkasin kaineks rooliks. Sihtpunktiks sai San Diego ja meie keeles ööklubi kohalikele sky lounge Altitude. Peab kohe mainima, et väga vinge koht oli. 22 teisel korruse katusel lahtine ööklubi. Kõigile meeldis väga. Neid ridu kirjutades hakkavad eilse õhtu staarid ennast vaikselt üles ajama. Kohalesõit sujus suht hästi kuna ühe tibu aifõun ka kepsuna töötab. Üks intsident siiski oli kui tagarea joobarid pissipeatust nõudma hakkasid ja ma kiirteelt maha pidin keerama. Pimedas see väga mõnus polnud. Õnneks peale seiklust leidisme kiirtee taas üles. Natuke läks aega vanni parkimisele ja koha üles otsimisele. Tuleb mainida, et eestlane on tuntud oma ettenägelikkuse poolest. Seetõttu tehti enne klubitamist korralik soojendus, asukohaks muidugi meie valge vann. Meeleolud kluppi jõudes olid ülevad. Isegi noormees, kes alul vastu punnis, et tema ei teaha kuhugi tulla, vahtis mokk töllakil linna panoraami ja kordas enadamisi "uskumatu, uskumatu". Et mitte tujul langeda, tassis eestlane jooki juurde. Alul oli hirm, et kohalik märjuke rahataskule liiga kurnavaks võib osutuda, kuid peale esimest baariskäiku see hirm hajus. Long Island ja viin spraidiga olid kokku 18 taala. Odavam kui eestis. Väga hea muusika ja väga mõnus seltskond. Üks meie seast muutus nii tundeliseks, et kukkus kõiki embama ja seda soost olenemata. Kuni üks turvamees tegi märkuse, et võtke jookidega rahulikumalt. Ei võtnud. Pidu lõppes sellega, et üks meie tibudest saadeti läbi eesukse viisakalt välja ja teine tibu oli sellest poole minuti kaugusel. Ma ei hakka siin detailselt neid protseduure kirjeldama, kuid täna hommikul pilte vaadates ja mälupilti kokku pannes oli kõigil väga lõbus. Selge roolina võtsin ka fotuapastraadi kaasa, et mõned klõpsud teha.

Vaade klubi interjöörile.

Vallatud ekraanid.

Vastasmaja katus.

Selline näeb välja Long Island Ice Tea. Pmst koola pealt hoiti kokku.

Kõrvalasuv staadion.


Tagasitee kulges vaikuses, kuna vannis magasid õndsat und viis väsinud pidulist. Õnneks üks tibu võttis vaevaks mind roolis üleval hoida ja sai põhalikult käsitletud teemat, missugused on kummagi olulised omadused, mida vastassoost oodatakse. Sai ka kiire pissipeatus tehtud kiirtee ääres, mis päädis ühe pissilise katkise jalaga, kuid kergema olemisega. Kella poole kolmeks olime kõik kenasti kodus. Pärast pikka sõitu lubasin endale kodus ühe õlle! Üks hea termin veel. Mind iseloomustati kui büstitundlikku noormeest. Mine võta kinni...

3 comments:

Unknown said...

Noormees! millega tegeled seal :) "käsitletud teemat, missugused on kummagi olulised omadused, mida vastassoost oodatakse" .. see on ju puhas kurameerimine ...

Olar said...

Sinu rahustuseks võin öelda, et need omadused peale suitsetamise ei klappinud kuidagi :)

Allan said...

what about rum?