Sunday, August 23, 2009

Kaks kuud siinmaal juba

Tere!

Polnd pikka aega pilte fotokast läpakasse tõmmanud. Täna tõmbasin. Näitan mõnda ka.

Näiteks kuu on siin kohati kummuli.



Kõige koledam auto läbi aegade.



Päris viisakas tegelane.



Sellist komplekti tahan jõuludeks.



..ja Tartus pidi kallis takso olema


Mõned põnevad sildid.



Paari sõnaga ka olnust. Jalad on hakanud suurest trampimisest valutama. Need kotad, mis ma 20 taala eest ostsin, nendel kulus auk kanna juurde. Ei olnud väga õnnestunud ost. Täna ostsin uued. Eks näis kui kaua need vastu peavad. Loomulikult käisime täna rannas. Väga mõnus. Kõrge laine ja soe vesi, mis muud tahta. Kaks päeva järjest oleme käinud "söö palju jaksad" toidukohas. Sai õgitud ägisemiseni.
Kontorist andis üks onkel meile oma vana teleka. Nüüd kohe lõbusam, ei pea enam läpakaekraanilt filme piiluma, vaid saab korralikult vaadata. Ekraani diameeter on 52 tolli ja kaalub 100 kilo. Nelja mehega tassisime tuppa.
Üks kabi müüs auto maha ja ostis endale videokaamera. HD ja puha. Filmis kuidas neiud põõsas pissil käisid ja kuidas ma arvutis SOF II mängides nägusi tegin. Väga põnev, väga põnev.

Iga päev juhtub midagi naljakat. Ükspäev küsis üks meist uksele tulnud vanaproua käest, et kas sul vanemad kodus? Teine küsis uksele ilmunud mehe käest, et kas sina oled majaproua? Jaa nii edasi. Reedel sadas ka natuke. Nii kümme minutit. Orkaan Bill andis ka ennast siin tunda. Väike vaheldus ka. Tuletas kodumaad korra meelde.

1 comment:

Carry said...

Aga mina ootaksingi just lõbusaid lookesi teie tööalastest juhtumistest =)