Sunday, August 02, 2009

tegus nädalavahetus

See, et see nädal müügid täitsa tuksis olid, sellest ei räägi. Tundub, et preemiareis mõjus kuidagi pärssivalt meie produktiivsusele. Laupäeva lõuna veetsid tibud šopates. Käisime pangas ja ostime tee äärest maasikaid. Kasti saime kümne taalaga. Müüja oli tõsine mees. Ütlest, et kast on tegelt 12,50 taala, aga meile teeb kümnega. Missugune ahvatlev pakkumine. Loomulikult võtsime. Pärast sai väga hea jäätisekokteili. Vedelesime niisama, kuni tuli küsimus, et mis saab õhtul? Laupäev ometi. Nüüd langeb pool lugejatest ahastusse, et tuleb järgmine joomarlust propageeriv lõik, kuid rahustuseks ütlen, et ei tule. Võtsime mõned õlled, mõni võttis mõned viinad ja mõned eriti agarad tegid mojitot. Mojito tegemine on aeganõudev, kuid meeldiva resultaadiga. Tuleb au anda ugri nutikusele. Maja ees kasvavast mündipõõsast saadi piparmünti, rummi oli ka, jääd samuti, kuid pikendajat polnud. Mis siis ikka, õlut ju oli. Niisiis sai mojito valmis. Järgneval pildil hetk joogi valmimise protsessist.


Selline näeb välja õllemojito. Huvilistele niipalju, et suht kainele meeskodanikule ehk mulle maitses nagu bensiin. Üle keskmise meeldivalt vindsed kodanikud kiitsid.



Pagan, ikka tuli lõik joomisest. Enda õigustuseks ütlen, et kui 14 tundi päevast olla jalgadel ja ukse tagant ukse taha kõnida, siis külm õlu maitseb hää. Niisiis, mina olin õlle peal, kuna pühaba hommikul olin mina bussijuht, et lapikute nägudega seltsilised randa toimetada. Siin ka pilt meie vannist.


Sihtkohaks oli Oceanside. Väike linnake ookeani kaldal. 165000 elanikku. Väga mõnus oli kümmelda, surfata, peesitada ja kõiga muu sinna juurde kuuluvaga. Tegin ka ühest linnust pilti.



Pärast koju sõites, läksime mäkist ka läbi. Esimene kord pooleteise kuu jooksul mäkki minna. Burks oli hää, aga friikad viletsad. Tibud teevad natuke reklaami kuldsetele kaartele.


Tänaseks aitab. Vaja uueks nädalaks välja puhata. Kirjutamiseni!

No comments: