Sunday, April 04, 2010

Tere, seekord ei oodanud ära rahvamasside kaeblikku hala teemal, et miks blog ei uuene ja otsustasin natuke proaktiivne olla. Panin mussi mängima, seekord miskit lapsepõlvest midagi sellist. Väga mõnus igatahes. Libistan Bud Lighti, mida siinmaalased õlleks nimetavad ja hakkan kribama. Muideks Noop võiks vähe suurematele turgudele keskenduda. Mõnus kui Lõuna-Californias saaks poest Aleksandrit või Premiumit osta.
Täna oli siinkirjutajal esimene tõsisem kokkupuude pisikeste pallide auku ajamisel, nimelt jõudsin esimest korda gofi harjutusväljakule. Greenile pole veel jõudnud ja arvestades tänast tulemust, siis ei lähe ka mitte niipea. Ostsime ämbritäie pallikesi, 153 tükki 14 taala eest , kaikad anti niisama kaasa. Läksime ja hakkasime lahmima. Just see verb kirjeldab kõige adekvaatsemalt meie tegevust. Kuna kellelgi polnud aimu tehnikast, siis lahmis igaüks nii, kuis mõistis. Kellel natuke aimu golfist, see saab aru järgnevat pilti uurides.

Nagu näha, viib puudub tehniline ettevalmistus selgele ebaõnnestumisele. Jõudu on, aga kui see jõud kõik pallist mööda läheb, siis ei juhtu midagi. Nagu mul korduvalt ka juhtus. Väike selgitus siis ka. Vasak jalg peab olema palliga samal sirgel, vasak käsi peab jääma sirgeks kogu löögi kestel ja vasaku ja parema käe asukoht peab olema ära vahetatud. Selle tarkuseni jõudsin peale mitmete koledate löökide tegemist kui mu juurde astus üks kogenum mängija ja asja ette näitas. Pärast tuli juba välja ka. Korra sain isegi 150 kätte. Meetrit, noh. Väga meeldiv oli igatahes.
Kaks korvitäit palle minema pekstud, sõitsime lõunasse. Väikelinna nimega La Jolla, mis kuulus oma hüljeste poolest. Hea lugeja ei pea nüüd järgmist pilti vaadates ehmatama. Tegelased rannas lihtsalt vedelevad, pole üldse surnd, nagu võiks arvata. Selle ranna nimi on laste rand, linn ehitas selle muuli sinna, et lastel oleks hää sulistada, kuid hülged tulid ja võtsid üle. Nüüd ei sulista ise ega lase lastel sulistada.



Ronisin ise ka hüljestega ühele pildile.

Pelikanid.

Järjekordselt olema ma vaimustuses oma seebikarbist, mis väga heade piltidega hakkama sai. Eks oma töö tegi ka kalifornia päike. Tänu temalegi. Eelmine nädalavahetus olime San Diego vanalinnas ja uues ka natuke. Töllerdasime niisama ringi ja tegime mõned kenad klõpsud. See siin on vanas linnas:

ja see siin on uues linnas.

Ja sellise tarkuse leidsin ühelt särgilt vanas linnas.

3 comments:

Allan said...

Äss (sic) draiv. Kui tagasi jõuad, siis proovime uuesti.

Carry said...

San Diego VANAlinn =P

hööhhöööhhööö

M said...

Nonii, nüüd kui juba üle kuu on möödunud sellest kirjutisest, oleks aeg vinguma hakata ja uut sissekannet lootma jääda :)