Sunday, March 21, 2010

masside tungival soovil...

... olen sunnitud jälle natuke kirjutama. Kuna see kuu polegi saanud muljetada, siis ka tagumine aeg. Panin just liha muide marinaadi, et saaks õhtul väikse grilli taas teha. Ilm on meil kena. Eile oli 26 kraadi, mistõttu on enamusel juba ka joodikupäevitus. Kohalikud kutsuvad seda farmers taniks. Täna on 25, aga kahjuks pilves, seega basseini äärde pole mõtet minna. Eilne sai raisatud poodlemise peale. Kuna eelmine nädal keerati kella, siis pikenes valge aeg ja seega ka meie tööpäev. Päris hästi andis endast nädala lõpus tunda. Õhtul tegime natuke pokkerit. Kaotasin neli taala, aga lõbus oli.
Veebruari lõpus tulimeile uus grupp. Kolm leedukat ja lätakas.
Uus grupp on täitsa tore. Müüvad nagu loomad. Väga tublid on. Eks me ka pinguta rohkem, et head eeskuju näidata. Igaüks meist sai endale õpilase. Ma sain läti neiu. Haarab kõike lennult ja on muidu tubli. Selle grupi fenomen on sama, mis meie omalgi. Naised müüvad alguset peale paremini. Esimesel päeval viisime rahva hollivuudi vaatama. Järgmine päev tegime väikse tuuri mereranda

ja peamistesse ostukeskustesse. Meenus enda esimesed korrad kui sai Ross või Marshalisse sisse astutud. Oh, jah. Kahjuks on ainuke grupipilt tehtud otse päikesesse, mistõttu ei pruugi inimesed antud pildil äratuntavateks osutuda. Noored elavad neljakesi omas korteris, on kenasti aklimatiseerunud ja naudivad SoCali.
Täna pidime loomaaeda minema, kuid 37dollarine pilet suutis otsustavalt kõigi meelt muuta. Seega passime niisama kodus. Ostsin endale teise kohvri ka juba. Kuna mul riidekappi pole, siis kulub marjaks ära. Pikad tööpäevad ja vähene sportlik aktiivsus on hoogsalt mu päästerõnga dimensioone laiendanud. Nii, et rannas vist ikka ei näe :) sellest hoolimata üritan ikka paar korda nädalas tee squashisaali leida, et leedukal nahk kuumaks kütta või siis lätaka käest ise tulised saada. Selline on kahjuks tugevusjärjestus sellel spordialal. Küll ma arenen. Kui kodumaale naasen, siis olen valmis igaks väljakutseks, nii et parendage oma squashioskuseid! Selleks korraks said mõtted otsa. Järgmine kord uute mõtetega!

o.

No comments: