Saturday, November 28, 2009

teretere

K6igepealt alustan oma seekordset sissekannet teadaandega, et MA SAIN ONUKS! Esimest korda. 6etytre nimeks sai Grete ja kaalus vist 3300 ja pikkust 4200. V6ibolla eksin. Oli see ju n2dal tagasi. Pole veel ise pilte n2inud, aga niipea kui saan, siis laen yles ka. Nüüd, siis sain pildi ka. Voila! Täitsa õe nägu ka minu arust.

Pikka aega pole kirjutanud, aga miks, seda ei teagi. Peale halloviini pole v2ga p6rutavad juhtu olnud. Aa, siiski, hollikas k2isime yks n2dalavahetus. Kondasime Sunset Stripil, seal kus staaride nimedega t2hekesed k6nniteed kaunistavad. 2000 tykki koguni, nii et k6iki ei j6udnud n2ha. Kuna ma pole ise endale veel l2pakat ostnud ja see, millest trykin on l2taka oma, siis pole siin t2pit2hti ja pilte ka. Pilte n2ete orksist v6i n2oraamatust. Siis sebiti meid yhele turistikale. Pmst yhte meist, kellele lubati Johnny Deppi maja n2idata, mille peale neiu oli myydyd. Me siis l2ksime ka. 17 taala kysiti selle ekskursiooni eest. Pea kaks tundi s6idutati meid l2bi hollika ja beverli hillsi. Saime bussist piiluda, kuidas rikkad ja ilusad elavad. Muide, meid s6idutati lahtise v2ikebussiga. Kuidagi roti tunne tuli peale kui neid j6hkralt suuri ja ilusaid elupaiku vaadata. J2ksoni viimast eluaset n2idati ka. 100 000 dollarit pidi selle eest maksma kuus. Naiss.

Neljap2ev oli meil vaba p2ev. Thanksgiving ehk t2nupyhad. Iga aasta novembri viimasel neljap2eval asetleidev syndmus, kus keegi ameeriklastest t88le ei pea minema. Me ka mitte, ja et teha pikk n2dalavahetus, siis v6tsime kaks vaba p2eva ka ja nyyd oleme kolm p2eva kodus passinud. Tegelt mitte p2ris. Nimelt on peale t2nupyhi kohe teine t2htp2ev, mil nimeks Black Friday. Pmst nagu hullud p2evad, aga yle kogu maa. Igal pool poodides on j6hkrad aled ja poed tehakse v2ga vara lahti. See, kuhu meie l2ksime avas oma uksed kell 10 pm ja oli lahti kogu 88. Me poodlesime ka. Umbes kella kolmeks hommikul j6udsime koju. H2sti palju toredaid kaupu koos meiega. Mulle hakkab tunduma, et mul on probleem. V2hemalt nii arvab v2ike abiline.

Muide, veel üks tõik. Nimelt pole mõtet hinnata raamatut kaante järgi, tuleb hinnata sisu. Sportmänge tuleb hinnata siis, kui on ala ära proovitud. Mind pole kunagi kiskunud klaaspuuri pisikest pallikest reketikesega toksima. Nüüd sai ära proovitud ja endale reketki soetatud. Squash on lahe. Või siis racketball, nagu siin seda kutsutakse.

Kaks viiamast n2dalat on veel j22nud, siis kolib 2ra havaile ja naaseb jaanuaris uude elupaika, mis l2hemal san diegole. Havail elamise leidmine on osutunud oodatust raskemaks. Jõulud ja staff. Kõik vist tahavad sinna ronida. Huvitav, mis neil seal teha, kutsutakse seda kohata ju kõigest paradiisiks.

Hakkan nyyd haussi vaatama, seda hullu arsti.

o.

3 comments:

Pirtsu said...

oot oot.. mai saand nüüd aru!
1. --- Mulle hakkab tunduma, et mul on probleem. V2hemalt nii arvab v2ike abiline. --- mida see tähendab? :D

2. Hawai? lähed puhkama?
Tule puhka parem Eestis:P Me ostisme omale uue lauamängu ka.. sa tuled tihti meelde sellega:P Scrabble muuseas;)

mari said...

Hei, kauaks USAsse plaanid jääda?

Anonymous said...

Taname huvitavat teavet