Sunday, November 01, 2009

halloo viin ehk kuidas me oma esimest tõelist halloweeni tähistasime

31. oktoober ehk siis halloween. Inimesed on siin sellest üritusest väga sisse võetud. Kuu aega enne olid juba majad ära dekoreeritud. Kahjuks pole sellest siia pilte panna. Tähtsam osa sellest üritusest on aga õhtul. Lapsed käivad uste taga kommi lunimas. Trick or treat. Seda teades oli plaani kodust väga kaugele minna. Meil raha niigi vähe, siis hakka seda kommide peale raiskama. Hea kaugus oli ca 100 kiltsa lõunasse. Just just San Diego. Iga-aastane üritus nimega monster bash. Et natuke aimu anda, vaata siit ja siit. Kui võtta kokku meie seitsmeliikmelise pesakonna arvamus, siis siin oldud aja parim pidu. Peale tööd kihutasime valguskiirusel (loe: niipalju kui meie valguskiirusel lagunev vann välja võttis) kostüümipoodi. Siin on neid väga palju. Kindlasti on kallil lugejal olnud kokkupuuteid sama murega Eestis kui pole kostüümi kuskilt võtta. Siin seda muret pole. Kuigi võiks natuke varem minna ostma kui paar tundi enne pidu. Aga enamus sai endale korraliku kostüümi. Nagu ka näha juuresolevalt pildilt, kus oleme ametis soojendamise ja poseerimisega. Püha isa Victoria Beckhami, miilitsa, kuradi ja Marilyinga. Väga maitsekas. Tunni aja pärast laidisme koha üles. Kuna tegu oli väliüritusega olid kolm täanavat oli kinni pandud. Kallile kaasmaalasele võib nüüd tunduda, et kuidas me seal nõnda õhukeste riietega väljas külmetasime, kuna kodus lund lõbusalt laksab. Meil siin soe. Ca 18 kraadi oli õues ja suures rahvamassis hakkas isegi palav. Sissepääs oli 30 taala. Sellist kostüümiparaadi pole minu silmad varem näinud. Meeliülendav vaatepilt. Eriti meeldis nende neidude kreatiivsus, kes mõtlesid et pesu väel ringi lippamine on ka kostüümi eest. Istutan siis mõned pildid veel.








Väga head DJ-d ja väga head esinejad laval. Ertiti üks punt. Electric Valentine nimeks. Näiteks selline lugu mul juba kümnendat korda pleilistist jookseb. Kuna pidu hakkas kell 6 juba ja toimus linnas, siis kell 12 pandi muusika vait ja rahvas läks laiali. Üllataval kombel hakkas kogu punt äkki koju tahtma ja nii lõppeski meie esimene hälloviin. Sweet!

4 comments:

Unknown said...

Mulle meeldib su uus soeng. Sa näed kohe kuidagi tunduvalt usaldusväärsem välja.
:)

Carry said...

Ameeriklastel õnneks aint üks kommilunimise paarti. Meil siin Eestis jooksevad terve sügis igast karvased ja sulelised maalitud nägudega ringi...

Unknown said...

See merineitsi on eriti veenev.

Anonymous said...

hea algus