Friday, June 19, 2009

USA taas



Tere hommikust.

Meil siin kell 7.10 hommikul, teil seal 17.10 õhtul. Paras aeg kirjutada, et mis siis toimub. Usas olen jälle. Esialgne plaan on 6 kuud ja siis vaadata, mis edasi saab. Ei taha ära sõnuda, aga loodan, et ka selle kuus kuud vastu pean. Esimene päev on toredalt möödunud.
Lendasime airBerliniga, mis hoolimata oma odavast hinnast(5300 eeq Düsseldorfist LAXi) pakkus väga head teenindust ja maitsvaid toite. Lisaks sain ka kogu toolirea endale, mis lubas täies pikkuses und nautida. Nagu näha ka juuresolevalt pildikeselt. LAXi tuldi meile vastu ja saime nautida tipptunni tippu. Maja, mis meie käsutuses on, on hiigelsuur - 400 ruutmeetrit. Elame siin 9kesi. 8 eestlast ja üks lätlane.
Esimene öö oli täielik õudus. Mitte sellepärast, et ma lätlasega tuba jagan, vaid et ma und ei saanud. Kogu öö passisin üleval. Selline nõme palavikuline vedelemine. Tuntud oma hüpohondrike kalduvuste poolest suutsin endale juba miljon erinevat haigust külge mõelda. Eks see ajavahe ja kliima taha natuke harjumist ka.
Kurat, kuus kuud on ikka pikk aeg võõrsil viibida. Praegu on küll tahtmine ja teadmine, et tahaks ikka jõuluks kindlasti koju tulla. Tänane päev saab olema koolituse päralt. Rohkem mõtteid polegi, peale selle, et olge seal kodumaal tublid.

No comments: