Friday, September 18, 2009

home alone

Tere!

Istun üksi kodus, teised läksid Las Vegasesse. Nii ongi. Ma ei tahtnud minna, mõtsin, et teenin natuke raha selmet kulutada. Persetki. Kõik callbackid lasid üle. Mõttetu reede ühesõnaga. Äkki lauba on parem.

Ilmad on suht jahedaks läinud. Nii 25 kraadi oli paar päeva, aga täna põletas jälle 40 ära. Higi voolas ojadena.

Endal läpakat pole, mis on täiesti huvitav elamus. Olen taasavastanud raamatud. Võtsin ühe Eestist kaasa ja nüüd täitsa isuga loen, kuna õhtuti väga muud teha pole.

San Diegos oleme käinud paar korda. Väga vinge ööelu. Kohalikud mimmud saavad enda lukkujoomisega väga kiiresti hakkama. Päris tore vaatepilt.

Kaks eestlast elas siin meie juures paar päeva. Tervisi teile Virge ja Mihkel, kes nüüd juba kodus hakkliha kastet sööte ja pindist sassi peale rüüpate. Teeb kadedaks küll. Mul veel kolm kuud ees. Vaikselt hakkab koduigatsus endale ka peale tulema. Kurat, sauna ja kasevihta tahaks. See duššitamine hakkab ära tüütama.

kobin ära tudile nüüd

kirjutage ja joonistage!

o.

3 comments:

Reili said...

Pea vastu, väike vandersell, pea vastu :).
Söön sinu terviseks hakklihakastet ja käin saunas ka ära :)

Anonymous said...

See postitus oli kuidagi väga negatiivse tooniga. Think positive.
Ma arvan, et oleksid pidanud ikka Vegasesse minema, äkki oleksid ühe õhtuga naisegi amelikult võtnud:D
Timo.

Anonymous said...

Sass maitseb hästi ja hakklihakastet ohtralt söödud... Nüüd tahaks tagasi, jooks Budi või sööks Subway võikut... Belive me, Eestis pole midagi teha ja Tartu suht mõttetu, paari päevaga käib kõik olulised kohad läbi! Nautige siis täiega järelejäänud aega.
Virge