Tuesday, September 29, 2009

õhtast

Tere, meil siin õhtu!

Nädalavahetus möödus San Diegos. Pacific Beach beibi, Moondoggies. Väga meeldiv lõbustusasutus. Kõigile väga meeldis. Seekord ei liialdanud mitte keegi meist alkoholiga, nautisime meeldivat atmosfääri ja kõrvapaitavat meeleolumuusikat. Järgmisel päeval sõitsime vara-vara randa kümblema ja muid rannamõnusid nautima. Õhtuks olime kõik väga väsinud ja vajusime kiiresti sügavasse unne.

o.

Friday, September 18, 2009

home alone

Tere!

Istun üksi kodus, teised läksid Las Vegasesse. Nii ongi. Ma ei tahtnud minna, mõtsin, et teenin natuke raha selmet kulutada. Persetki. Kõik callbackid lasid üle. Mõttetu reede ühesõnaga. Äkki lauba on parem.

Ilmad on suht jahedaks läinud. Nii 25 kraadi oli paar päeva, aga täna põletas jälle 40 ära. Higi voolas ojadena.

Endal läpakat pole, mis on täiesti huvitav elamus. Olen taasavastanud raamatud. Võtsin ühe Eestist kaasa ja nüüd täitsa isuga loen, kuna õhtuti väga muud teha pole.

San Diegos oleme käinud paar korda. Väga vinge ööelu. Kohalikud mimmud saavad enda lukkujoomisega väga kiiresti hakkama. Päris tore vaatepilt.

Kaks eestlast elas siin meie juures paar päeva. Tervisi teile Virge ja Mihkel, kes nüüd juba kodus hakkliha kastet sööte ja pindist sassi peale rüüpate. Teeb kadedaks küll. Mul veel kolm kuud ees. Vaikselt hakkab koduigatsus endale ka peale tulema. Kurat, sauna ja kasevihta tahaks. See duššitamine hakkab ära tüütama.

kobin ära tudile nüüd

kirjutage ja joonistage!

o.

Saturday, September 05, 2009

kiirekiire

Tere.

Täna saime teada, et me oleme erandid. Nimelt on see linnake, kus elutseme, USA turvalisuselt teine koht. Meile mitte. Nimelt käidi meil majas sees ja seda meie teadmata nagu arvata võib. Must huumor aitab raskel ajal. Minema viidi seitse läpakat, nende seas ka minu oma. Õnneks jäi üks alles. Siit ma siis nüüd kirjutan. Lisaks sellele veel neli paari tosse üks fotokas ja muud träna. Sitt tunne on. Viie aasta asjad koos läpakaga nüüd ilusti kenasti kadunud. Kõrvalmajas valasid mingid oad tagaaeda, eks need vast külas käisid. Ubadeks kutsuvad kohalikud kõiki mehiklasi. Kui homme tagasi tulevad, siis saab oasuppi. Oodatud on annetused uue läpaka fondi.

o.

Wednesday, September 02, 2009

eksam

Tere kaasmaalane!

Tänu meie naabrinaisele Norale, kes ARKis töötab, saime oma sõidueksamile aja. Kui üritasime ise aega registreerida, öeldi, et kõik kohad on täis. Nora ütles, et tulge homme läbi. Niisiis jõudsime ilusti kella 9ks kohale ja lootsime, et saame kõik viiekesi oma sõidueksami ära teha. Kuna autokooli me siin läbima ei pidanud, siis tuli sõidueksam oma autoga teha. Meie siis võtsime oma valge vanni. Kui eestis peab olema võõra auto kasutamiseks volitus või nimi passis, siis siin peab olema nimi kindlustuspoliisil. Meist viiest oli ainult kahe nimed seal peal. Kontor oli mingi jamaga igatahes hakkama saanud. Kui andsin sellest oma ülemusele teada, et you fucked up jälle, siis tabas mind mehine pasarahe. Ju see tundus kohalikele tundvalt vulgaarsem kui mulle. Enivei siin on kõik sada protsenti vastutavad selle eest, mis juhtub. Sõidueksam ise oli väga leebe. Sain 10 mintsa mööda linna sõita, mis kätkes endas reavahetamisi, vasakule ja paremale pööramist ja kõike muud elementaarset. Nelja nädala pärast peaks juhiluba postiga siis koju jõudma. Kokku läks see maksma mulle 28 dollarit. Täitsa mõistlik.

Uue voodipesu ostsin ka. Ilgelt rahul olen sellega. Tunne rõõmu pisiasjadest!