Wednesday, February 17, 2010

ahoi

Tere ja kohe pean hakkama vabandama nende ees, kes iga päev mu blogi piiluvad ja sealt midagi uut ei leia. Sorri, aga kogu aeg ikka ei jõua ka :) Nüüd siis natuke jõudsin.

Kõige pealt vana võlg. Siin see on, selle aasta esimene grill.

Täitsa maitsev sai. Mahlane ja puha.

Meeldiva üllatusena tuli Tartu sõprade hädaabipakike. Nädal varem oli lätakas saanud kodust paar kilo head-paremat. Nüüd siis sain ma ka. Kahjuks oli hapukoore realiseerimistähtaeg möödas ja Sassist ainult kest, aga vormileib lätaka kilu tomatiga maitses ülihää. Väike kompositsioon saadetust.


Suurem edu on saatnud mind söögitegemise vallas. Häda ajab tedre kööki või kuidas see vanasõna nüüd oligi. Igatahes esitlen endatehtud kotlete. Väga maitsvad. Iseenesest mõista.



Kui meil on vastlad, siis siin on Mardi Gras. Meil lastakse liugu, siis siin tuleb helmeid püüda ja endale kaela panna. Nii on vägevam. Või midagi sellist. Igatahes sellest üritusest ma aru pole väga saanud. Veebruari teisel teisipäeval on Mardi Gras. Jälle tuli San Diegosse minna. Just nagu Halloweeni ajal. Kui nüüd tähelepanelik lugeja mäletab, siis seal linnas me oma Halloweeni veetsime. Vabaõhuüritus Monster Bash. Seekord siis Mardi Gras. Sama teema. Peatänav kinni pandud. Kuus lava, valju muusika ja poolpaljaste näitsikutega.
Nagu see siin.

Et rahval igav poleks, sissustasid tänavaäärsed pubid-klubid erinevate aktiviteetidega. Näiteks selle koha akendelt loopisid kenad naisolevused möödakõndivaid linnakodanikke helmestega. Ma sain ka ühe. Juhuu.


Järgneva klubi ees oli rahvamass sootuks suurem, kuna jagati tasuta jooki. Joogi saamiseks pidi seda ainult läbi jääkuubiku jooma. Juuresolev pildimaterjal räägib enda eest.

Eestvaates ei pruugugi see pilt nii hull olema, kuid profiil annab selge ülevaate.


Hästi halva valguse tõttu ei saanud väga häid kaugvõtteid teha. Üritasin massi jäädvustada.


Kell 11 hakkas kella kümnene paraad ka pihta. Läbi rahvamassi vurasid erinevat masti masinad suure hulga rahvaga, kes helmeid loopisid.
Just niimoodi.

Nutikas komplekt tualettpaberist ja lehepuhurist. Töötas nagu kellavärk. Ühe hetkega oli rull paberit rahva seas.

Jõuluvana tuli ka.

Ja nüüd kompvek kõigile neile, kes on teadlikud ühest teisest tegevusest, mis Mardi Gras'iga seotud. Nimelt fläshimine. Siinkohal tervitaks Katut.


Niisiis seekord ülevaade antud. Ah jaa, üks nädal käisime kartidega sõitmas. Lätakale panin ära, aga pärast oli nii paha olla, et olla ei tahtund. Nägin välja nagu oleks hauast tulnud või siis sinna minemas. Järgmine nädal saabub rahvast juurde. Esimest korda peale seitset kuut inimesed tulevad, mitte ei lähe. See on midagi uut. Kolm leedukat ja üks lätakas. Eks ma siis hoia ikka kursis, kuidas tõsieluseriaal edeneb!
Päikest kallile lugejale.

o.

Wednesday, February 03, 2010

tere tööinimesed

Nagu ka kallis lugeja, käin ka mina taas tööl. Vahelduseks täitsa tore :)

Mõtsingi täna natuke tööjuttu ajada ehks siis juhtumustest natuke pajatada.

Näiteks juhtus lätakaga järgmine lugu. Tutvustas uksel oma putukavärki ühele tüübile, kes kenasti ära kuulas. Läks siis meie lätakas taha aeda inspektsiooni tegema, järgnes tüüp talle pärast mõningat pausi selle vahega, et oli eneselt särgi heitnud. Lätakas noor ja julge, ei teind kartmagi. Äriks seekord ei läinud, kuid kui olime oma lõunapausil, siis potsatas lätaka kõneposti järgmise sisuga teade. Väreleva ja ilmselgelt närvis hääletooniga meeshääl tutvustas ennast ja meenutas, et tema ongi see palja ülakehaga tüüp, kelle aias lätakas inspektsiooni tegi. Peale palja ülakeha mainis ka hääl kõnepostis, et ta peab oma partneriga veel arutama, aga kui lätakas peaks tahtma juukseid lõigata, siis pakkus lahke meeshääl talle tasuta juukselõikust. Ristisime lätaka nüüd geimagnetiks. Ilus poisslapse nimi, nagu Türanno. Tervitaks selle koha peal Janekut.

Mul tuli üks naisterahvas uksele ja ütles, et I do not do on the front door.... saa siis neist aru.

Kõige pullim lugu oli siis kui meid politsei kinni pidas. Esiti arvasin, et eksisin mõne liikluseeskirja sätte vastu, kuid tuli välja, et keegi oli meile politsei kutsunud, kuna sealkandis olla just sissemurtud. Õnneks kraavipervele kõhuli meid ei käsutatud. Siis selgus, et firmal pole äriluba selles piirkonnas, mille peale linnavalitsus nõudis, et meile trahvi tehtagu, nulltolerants noh. Õnneks oli politseil südant ja lasi neli Ida-Eurooplast minema. Kogu trall kestis hea tunnikese. Peale kahe patrullauto ilmusid veel kaks uurijat ka kohale. Nagu päris filmis kohe. Vot, varsti kirjutan ja näitan pilte meie uuest eluasemest ja sellest kuidas ma kana grillisin.

o.