Wednesday, January 30, 2008

vaikselt tiksuv jaanuar

Muudkui tiksub vaikselt ja tiksub ja tiksub, hea et läbi saab. Reedel musiga Lätti ja nii ongi hea. Maru rahulik tuleb lihtsalt olla :)

ah ja, USA viisa sain ka kätte ja 25 juuni viib meid juuessandeisse

Thursday, January 17, 2008

kuradi tatitõbi

Imelikud tunded valdavad haige olles. Miski kummaline lasikus või siis ka mitte, aga igatahes lõputöö kirjutamine stoppab selle tõttu. Päeva päästis teine katse endale juhendaja leida, mis tundub õnnestuvat. Nüüd veel 50 lehekülge rakenduslikakadeemilist juttu ja ongi kraad käes. Koogitükk, nagu ütlevad ameeriklased, keda me muide Anniga koos juunis vaatama läheme. Mõne päeva pärast peaksin õnnelik USA viisa omanik olema.

one should never underestimate predictability of stupidity

snatch

Tuesday, January 15, 2008

jälle üks laul

Täiesti uskumatu, kuidas üks lugu saab meeldima hakata. See siin.
Kärt Johansoni sisse lauldud Vana sann. Muide Tättel on samal viisil lugu Vana kuub, mis on ka väga mõnus lugu.

Hõissa pulmad!!!

Ei, mitte minul vaid mu õde Kadi abiellub. Sain täna ka kuupäeva teada kui ta mul uuris võimalust mu autot pulmaautona kasutada. Vanematel rõõmu kuhjaga, saavad tütre mehele :)

Aasta 2008

Nüüd ma siis istun terake tõbisena. Sai laupäeval Kuutsekal lumelauda proovimas käidud ja kuskilt natuke külma saadud. Igatahes on nüüd vaja homme kell 10.50 minna usa saatkonda viisaintervjuule, kuna suvepuhkuse ajaks on mõte usas ära käia. Läheks vaataks ka american dreami üle. Täitsin täna paar tundi avaldusi, hea et keegi kallis seal mitmeid kordi käinud ja oskas mind juhendada ja homseks julgustada.